Ontdek het met de gratis demo

Zien is geloven. Daarom kun je Beyond Eyes gratis en vrijblijvend ontdekken en ervaren. In een online call laten we je zien hoe de smart building applicatie werkt en geven we je een demo

Nieuwsgierig? Vraag ‘m aan door je gegevens in te vullen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Laat je gegevens achter

Niet alle velden zijn ingevuld

  Hartelijk dank voor het aanvragen van de demo. Je ontvangt op korte termijn meer informatie hierover in je mailbox.

  Niet ontvangen? Check dan voor de zekerheid de spambox of neem contact op met info@beyondeyes.com.

  Veel kijkplezier!

  Met vriendelijke groet,
  Team Beyond Eyes

  T: +31 73 543 73 73
  E: info@beyondeyes.com

  demo

  “Het thuiswerkadvies is terug”, zo meldde het kabinet op 14 juli. Tegen de verwachting in kwam dit echter voor velen als een verademing, zo blijkt uit het onderzoek van het CNV.

  In de periode dat het thuiswerkadvies kwam te vervallen, gaf meer dan de helft van de (voormalige) thuiswerkers aan bang te zijn voor een snellere verspreiding van de Delta-variant in het gebouw. Hierbij gaf zelfs 1 op de 5 ondervraagden aan zich niet veilig te voelen tegen coronabesmetting op kantoor. Hierin klinkt dus een grote oproep aan gebouweigenaren om niet alleen veilige werkplekken te faciliteren, maar gebouwgebruikers ook zeker het vertrouwen te geven dat een werkplek daadwerkelijk veilig, gezond en comfortabel is. Gebouweigenaren hebben hierin dus nog een grote slag te slaan.

  De grote vraag is nu: hoe zorg je er als gebouweigenaar of -beheerder nou voor dat jouw gebouw klaar is voor een veilig verblijf wanneer het thuiswerkadvies opnieuw komt te vervallen? En even belangrijk: hoe geef je jouw medewerkers het vertrouwen dat zijn of haar werkomgeving daadwerkelijk veilig is?

  Naast het bieden van een veilige werkplek is het hebben van een gezond binnenklimaat net zo essentieel. Daarbij is de ventilatie van ruimtes noodzakelijk om het coronavirus te verdringen. De ‘aerosolen’, kleine druppeltjes in de lucht, spelen hierbij een belangrijke rol. Aangezien er een directe relatie is tussen CO2 en aerosolen is het van belang dit continu en real time te meten. Immers, hoe hoger de CO2-waarde, hoe groter de aerosolbelasting en dus zijn er maatregelen nodig, zoals ventileren of het anders instellen van luchtverversingsmogelijkheden in het pand. Het zorgen voor frisse lucht is onlangs toegevoegd aan het rijtje met basismaatregelen waar het kabinet steeds aandacht voor zal vragen.

  In onderstaande infographic nemen we je stapsgewijs mee in hoe jij jouw gebouw en medewerkers klaarstoomt voor een veilige terugkeer.

  Wil jij ook weten hoe jouw gebouw een veilige, gezonde en efficiënte werkomgeving kan bieden? Laat dan de Back to Work check uitvoeren. Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

  Recente updates

  Terugblik webinar: “Maak het nieuwe werken succesvol”
  It’s a wrap! Op donderdag 24 juni ging het webinar “Maak het nieuwe werken succesvol” live. Tijdens ... Lees meer
  Top 3 facilitaire trends: facilitair pionieren
  Het coronavirus zette de hele wereld op zijn kop. Zo ook het bedrijfsleven. Het kantoor gaat na de c... Lees meer
  Huisvesting: wat kun jij het beste doen met jouw pand?
  Wat is de toekomst van jouw (bedrijfs)pand? In dit artikel wordt de veranderende toekomst op het geb... Lees meer