Ontdek het met de gratis demo

Zien is geloven. Daarom kun je Beyond Eyes gratis en vrijblijvend ontdekken en ervaren. In een online call laten we je zien hoe de smart building applicatie werkt en geven we je een demo

Nieuwsgierig? Vraag ‘m aan door je gegevens in te vullen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Laat je gegevens achter

Niet alle velden zijn ingevuld

  Hartelijk dank voor het aanvragen van de demo. Je ontvangt op korte termijn meer informatie hierover in je mailbox.

  Niet ontvangen? Check dan voor de zekerheid de spambox of neem contact op met info@beyondeyes.com.

  Veel kijkplezier!

  Met vriendelijke groet,
  Team Beyond Eyes

  T: +31 73 543 73 73
  E: info@beyondeyes.com

  demo

  Haal meer uit je werknemers

  We richten ons huis comfortabel in, dus waarom onze werkplek niet? Onze werkomgeving heeft immers een grote impact op ons psychisch en lichamelijk welzijn en bovenal: we brengen er véél tijd door. Daarom delen we hieronder drie grote voordelen van een comfortabele werkomgeving.


  1. Tevreden werknemers

  Door een prettige werkomgeving te creëren voelen werknemers zich comfortabel en dat resulteert in tevredenheid. Tevreden werknemers doen graag hun best en verlenen goede service. Ze zijn kritisch, behulpzaam, doen wat er van hen verwacht wordt en zo ontstaat er een prettige werksfeer. Om dit te stimuleren is het dus belangrijk om rekening te houden met het comfort van werkruimtes. Denk aan temperatuur, CO2-gehalte en geluidsniveau binnen een gebouw. Zo haal je meer uit werknemers.


  2. Minder onnodig ziekteverzuim

  Naast dat een comfortabele werkomgeving invloed heeft op de werksfeer, beperkt het ook ziekteverzuim. Denk bijvoorbeeld aan een goede luchtkwaliteit. Dat draagt bij aan het welzijn van de werknemer en heeft automatisch invloed op het ziekteverzuim. Het grote pluspunt: minder onnodig ziekteverzuim zorgt voor een daling van de personeelskosten. Win-winsituatie!

  3. Productiviteitsstijging

  Wist je dat een gezonde én gelukkige medewerker tot 20% meer productiviteit kan opleveren? En dat werknemers per nacht ongeveer 45 minuten extra slapen door een werkplek met voldoende daglicht? Juist. Comfort op de werkvloer is essentieel voor de prestaties van werknemers. Je staat er misschien niet meteen bij stil, maar een prettige werkomgeving kan zelfs ook het stresspeil van werknemers verlagen. Comfort zorgt dus voor een verhoging van het welzijn van werknemers en dat resulteert in een productiviteitsstijging.


  Comfort op de werkvloer door Beyond Eyes

  Met BE Vital krijg je inzicht in de temperatuur, luchtvochtigheid, CO2-gehalte, geluidsniveau en lichtintensiteit in een ruimte. De Beyond Eyes comfortsensor laat zien of medewerkers onder de juiste omstandigheden in de ruimtes kunnen werken. Via een drukknop in de sensor kunnen medewerkers direct een melding maken van bijvoorbeeld een vlek op de vloer of een kapotte lamp. BE Vital draagt bij aan het realiseren van een comfortabele, gezonde werkplek voor gebouwgebruikers.

  Recente updates

  Bezettingsgraad scan en sensoring: waarom het ook samen kan gaan
  Beyond Eyes en Arrangegroup hebben de handen ineen geslagen. Samen? Jazeker! Beiden partijen zijn ac... Lees meer
  Vind de optimale bureau-opstelling door ons slimme algoritme
  Kantoorgebouwen gaan naar een blijvend lagere bezetting, verwachten kantoorinrichters. Daar komt het... Lees meer
  3 tips voor optimale bezetting en benutting van je gebouw
  Gebouwen zijn tegenwoordig veel meer dan een stapel stenen. Met behulp van moderne technologische op... Lees meer