Ontdek het met de gratis demo

Zien is geloven. Daarom kun je Beyond Eyes gratis en vrijblijvend ontdekken en ervaren. In een online call laten we je zien hoe de smart building applicatie werkt en geven we je een demo

Nieuwsgierig? Vraag ‘m aan door je gegevens in te vullen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Laat je gegevens achter

Niet alle velden zijn ingevuld

  Hartelijk dank voor het aanvragen van de demo. Je ontvangt op korte termijn meer informatie hierover in je mailbox.

  Niet ontvangen? Check dan voor de zekerheid de spambox of neem contact op met info@beyondeyes.com.

  Veel kijkplezier!

  Met vriendelijke groet,
  Team Beyond Eyes

  T: +31 73 543 73 73
  E: info@beyondeyes.com

  demo

  Nieuwe kansen voor de schoonmaakwereld

  De Internet-of-Things biedt nieuwe kansen voor de schoonmaakwereld. Door middel van slimme sensoren die gebouwgebruik meten, wordt schoonmaken op basis van data mogelijk. Maar wat levert dit precies op? In dit artikel lees je 3 dingen die veranderen als je gaat schoonmaken op basis van data.


  1. Slimmere inzet van schoonmakers

  Data-driven schoonmaak maakt dat schoonmakers efficiënter te werk kunnen gaan. Ze hoeven hun dag niet langer in te delen op basis van gevoel of routine, maar kunnen data over gebouwgebruik als leidraad nemen. Ze hoeven niet eerst te checken of ruimtes een schoonmaakronde nodig hebben, maar kunnen dit simpelweg uit de data halen. Dit maakt een einde aan onnodige werkzaamheden voor schoonmakers. De aandachtverdeling wordt flexibeler, slimmer en beter naar werkelijk gebruik van een gebouw ingezet.


  2. Verhoging van tevredenheid en beleving gebouwgebruikers

  Niets is vervelender voor gebouwgebruikers dan een vergaderruimte waar de koffiekringen van de vorige dag nog op de tafels staan. Of een toilet zonder wc-papier. Data-driven schoonmaak maakt dat schoonmakers weten welke ruimtes een schoonmaakbeurt nodig hebben en welke niet. Hierdoor kunnen ze de ruimtes die intensief gebruikt zijn beter schoonmaken, en de ruimtes waar niemand is geweest overslaan. Het gebouw is daardoor altijd schoon en de tevredenheid en beleving van gebouwgebruikers gaat daarmee omhoog!

  3. Gericht sturen op schoonmaak

  Een direct voordeel van schoonmaken op basis van data voor facilitair managers is dat je nu ook kunt gaan sturen op basis van data. Argumenten over efficiëntere inzet van schoonmaak kun je nu onderbouwen met data, waardoor je veel sterker staat. Op dagen waarop het gebouw intensief gebruikt wordt moet de schoonmaakintensiteit misschien wel omhoog en op andere dagen juist omlaag. En houd je tijd over? Dan kun je andere zaken oppakken, zoals periodieke werkzaamheden of hospitality-taken. Met data over gebouwgebruik kun je dit allemaal aantonen en op basis daarvan je schoonmaak optimaliseren.


  Schoonmaken op basis van data met Beyond Eyes

  Door middel van data maak je de schoonmaak in je gebouw slimmer. Beyond Eyes maakt dit mogelijk. Met behulp van slimme sensoren verzamelt Beyond Eyes data over gebouwgebruik. Hierdoor krijg je inzicht in ruimtes waar wel of niet schoongemaakt moet worden. De Beyond Eyes schoonmaak-app genaamd BE Clean, toont via een tablet aan de schoonmaker hoe het gebouw optimaal schoongemaakt kan worden. Deze app laat ook zien welke activiteit uitgevoerd moet worden: stofzuigen, het afnemen van stof of eventueel overslaan. Ook kunnen schoonmaakmedewerkers via de app gemakkelijk meldingen en andere zaken registeren. De schoonmaker kan zo heel anders en veel efficiënter te werk gaan. Kortom: Beyond Eyes zorgt ervoor dat de schoonmaak in je gebouw geoptimaliseerd wordt.

  Recente updates

  Doelgericht schoonmaken met sensoren
  Sensoren en apps hebben grote invloed op het werk van de schoonmaker. Ze maken het werk niet alleen ... Lees meer
  Corona leidt tot waardevol innoveren in de schoonmaak
  De coronacrisis leidt tot allerlei innovaties. Ook in de schoonmaak. Juist nu zijn kennis en kunde e... Lees meer
  Terugblik sessies BE Equipped & BE Clean
  Op 9 februari presenteerden Heijmans, BeSense en CSU onder van leiding van Rens de Jong (BNR) een sl... Lees meer