Ontdek het met de gratis demo

Zien is geloven. Daarom kun je Beyond Eyes gratis en vrijblijvend ontdekken en ervaren. In een online call laten we je zien hoe de smart building applicatie werkt en geven we je een demo

Nieuwsgierig? Vraag ‘m aan door je gegevens in te vullen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Laat je gegevens achter

Niet alle velden zijn ingevuld

  Hartelijk dank voor het aanvragen van de demo. Je ontvangt op korte termijn meer informatie hierover in je mailbox.

  Niet ontvangen? Check dan voor de zekerheid de spambox of neem contact op met info@beyondeyes.com.

  Veel kijkplezier!

  Met vriendelijke groet,
  Team Beyond Eyes

  T: +31 73 543 73 73
  E: info@beyondeyes.com

  demo

  COVID-19 pakket voor een coronaproof gebouw

  Als online contact weer offline ontmoeten wordt is veiligheid voor je mensen, klanten en bezoekers een pre. Op kantoor, in musea of binnen instellingen: 1,5 meter is de nieuwe standaard. Maar er is meer nodig dan voldoende verblijfsafstand zoals een schone omgeving en een gezond klimaat. BE Safe stuurt slim gebouwbeheer, inrichting én gebruik. Relevant ten tijde van COVID-19 én voor het toekomstige werken.

  Is jouw gebouw ingericht op anderhalve meter? Onze duurzame koppeling van technologie, data, advies en realisatie maakt slim gebouwbeheer, inrichting én gebruik mogelijk. Real time en historische data maken het op elk device inzichtelijk voor het management, de facility en gebruikers van je gebouw. En beheersbaar. Een volledige integratie van gegevens zorgt er ook voor dat die veiligheid op lange termijn geborgd is. Een toekomststrategie waar elke gebouwbeheerder rekening mee moet gaan houden.

  Verantwoord

  Activity based working is het nieuwe normaal. Eén toepassing voor beschikbaarheid en reserveren. Veilig en verantwoord.

  Veilig

  Efficiënt schoonmaken leidt tot een verhoogd servicelevel, meer tevredenheid, een optimale benutting en een veilig gevoel.

  Gezond

  Zorgdragen voor vitaliteit betekent zorgdragen voor verzuim en resultaat. Well being draagt positief bij aan inzet en kosten.

  Daarom BE Safe

  Coronaproof gebouw

  Met BE Safe heb je grip op een veilige terugkeer en verblijf in je gebouw. Dat vraagt om meer dan alleen werkplekken die ver genoeg uit elkaar staan. Een veilige omgeving is ook een omgeving die hygiënisch schoon is, met een gezond binnenklimaat. Met deze veiligheid wil je niet experimenteren. BE Safe biedt een integrale oplossing vanuit drie bestaande diensten van Beyond Eyes: BE Equipped, BE Vital en BE Clean. Niet alleen techniek, maar een uitgekiende bundeling van expertise, middelen, ondersteuning en realisatie met gegarandeerd resultaat. Daden bij woorden dus.

  BE Clean met slimme signalering voor schoonmaak

  Er geldt een nieuwe hygiënenorm met minimale verspreidingsrisico’s. Weet jij waar en hoe lang welke werkplek of ruimte bezet is? Slimme sensoren geven beter inzicht in het gebruik van je pand. Hoe specifieker deze (anonieme) data, hoe hoger het servicelevel van de schoonmaak. En de beleving ervan dankzij directe zichtbaarheid van waar en wanneer is schoongemaakt. Tel inzet van de juiste hulpmiddelen en wendbaarheid daarbij op en je zit safe met tevredenheid en gastvrijheid. Voor alle gebruikers van je pand.

  BE Vital met een gezond, duurzaam en veilig binnenklimaat

  Je wil een veilig en gezond binnenklimaat voor alle gebruikers. Zorgen voor verse lucht en verspreiding van virusdeeltjes voorkomen. We helpen je installaties aanpassen op basis van de actuele bezetting. Denk aan ventilatiesystemen beheersen door bedrijfstijden te verlengen, 100% gezonde buitenlucht binnenhalen en decentrale luchtcirculatie uitschakelen. Dé opmaat naar een duurzaam, vitaal en veilig gebouw zonder energieverspilling.

  BE Equipped met optimale bezetting en benutting

  Je mensen, klanten en bezoekers zijn inmiddels vaker aanwezig. Anderhalve meter afstand is daarbij de standaard. Is jouw gebouw hierop ingericht? Met voldoende ruimte tussen de werkplekken. Slimme benutting van de vierkante meters. Logische routering en efficiënte reservering. BE Equipped ondersteunt de ideale bezettingsgraad met smart inzicht. Algoritmes berekenen de beste en veiligste bureauopstelling en looproutes. Zo kan iedereen met een gerust hart aan de slag.

  Een veilig verblijf

  Hoe kunnen jij en jouw mensen veilig en efficiënt aan de slag, nu de 1,5 metersamenleving een feit is? Eén ding is zeker: er zal meer nodig zijn dan het waarborgen van die anderhalve meter afstand. Naast het faciliteren van voldoende afstand, vraagt het om aandacht voor een gezond binnenklimaat, goede hygiënemaatregelen en slimme benutting van je gebouw. Zo creëer je daadwerkelijk vertrouwen in een beschikbare, veilige én schone (werk)plek. Hoe je dat met BE Safe realiseert? Dat zie je in de video.

  Bekijk onze video

  Ook veilig verblijven op het werk? Bekijk de infographic

  Download

  Gerelateerde cases

  Gemeente Venlo

  Gemeente Venlo

  Stadskantoor Venlo wilde na de coronasluiting een snelle en veilige terugkeer naar de werkvloer gara... Meer weten
  Aegon

  Aegon

  Zijn de werkplekken en de vergaderruimtes voldoende bezet, hoeveel energie kan worden bespaard en wa... Meer weten

  Veilig aan het werk?

  Hoe bereid je je medewerkers voor op de 1,5 metersamenleving en zorg je voor een veilige werkomgeving? Vul vrijblijvend je gegevens in en ontvang de webinar.

  Hartelijk dank voor het aanvragen van de leaflet. Je ontvangt deze op korte termijn in je mailbox.

  Niet ontvangen? Check dan voor de zekerheid de spambox of neem contact op met info@beyondeyes.com.

  Veel leesplezier!

  Met vriendelijke groet,
  Team Beyond Eyes

  T: +31 73 543 73 73
  E: info@beyondeyes.com

  Helaas is er iets misgegaan tijdens het verzenden van uw aanmelding.
  Vul alstublieft alle verplichte velden in.

  Alle diensten

  BE Equipped
  BE Equipped

  BE Equipped

  Een veilige en goed ingerichte (werk)omgeving passend bij de activiteiten, zodat medewerke... Meer weten
  BE Vital
  BE Vital

  BE Vital

  Een gezond gebouw met comfortabel klimaat draagt bij aan de vitaliteit van iedereen. Verzu... Meer weten
  BE Clean
  BE Clean

  BE Clean

  Een datagedreven kijk op schoonmaak en schoonhouden. BE Clean levert digitaal inzicht in s... Meer weten