Ontdek het met de gratis demo

Zien is geloven. Daarom kun je Beyond Eyes gratis en vrijblijvend ontdekken en ervaren. In een online call laten we je zien hoe de smart building applicatie werkt en geven we je een demo

Nieuwsgierig? Vraag ‘m aan door je gegevens in te vullen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Laat je gegevens achter

Niet alle velden zijn ingevuld

  Hartelijk dank voor het aanvragen van de demo. Je ontvangt op korte termijn meer informatie hierover in je mailbox.

  Niet ontvangen? Check dan voor de zekerheid de spambox of neem contact op met info@beyondeyes.com.

  Veel kijkplezier!

  Met vriendelijke groet,
  Team Beyond Eyes

  T: +31 73 543 73 73
  E: info@beyondeyes.com

  demo

  “De meerwaarde van BE Clean is dat we ogen hebben op de vloer”

  Kwafie Jansen JDE Operations Director Professional Benelux

  Datagedreven schoonmaken voorkomt storingen en uitval

  Altijd lekkere koffie, dat is waar Jacobs Douwe Egberts (JDE) voor staat bij haar klanten. Uit een goed gevulde koffieautomaat die hygiënisch, schoon en veilig is. Schoonmaakbedrijf CSU verzorgt dagelijks het schoonmaakonderhoud en het bijvullen van bijna 10.000 koffiemachines van JDE in heel Nederland. Maar hoe zorg je dat al deze koffiemachines altijd gevuld en schoon zijn?

  Koffiemachines altijd gevuld en schoon

  10.000

  Door slim, datagedreven te werk te gaan, met de BE Clean-app. “Eigenlijk heel simpel”, vertelt Marise Pieters, Transitiemanager BE Clean. “De operator logt op zijn telefoon in op de BE Clean-app en ziet de locaties waarvoor die dag service gepland staat. Op die locaties scant de operator de NFC-tag, een geprogrammeerde sticker met een chip. Zo verschijnt er een overzicht met ingeplande koffiemachines plus de bijbehorende schoonmaak- en/of bijvultaken.”

  Snelle en geborgde oplostijd

  “Deze informatievoorziening is mogelijk door een koppeling tussen het planningssysteem van JDE en BE Clean. Ook iedere koffieautomaat is voorzien van een tag, hiermee registreert de operator in de app welke taken hij heeft uitgevoerd.” Doordat koffieautomaten ter plaatse realtime worden afgemeld via de tags is precies duidelijk of een automaat wel of geen onderhoud heeft gehad: “Alles is op tijd en datum terug te zien. Dit maakt de dienstverlening volledig transparant en 24/7 digitaal inzichtelijk.”

  Kon de operator bepaalde taken niet uitvoeren? Dit en andere aandachtspunten, kunnen ook worden gemeld via de app. De servicemeldingen van de operators komen direct bij de juiste persoon van JDE terecht. Dit zorgt voor een snelle en geborgde oplostijd en dankzij deze preventieve werkwijze kunnen storingen of uitval worden voorkomen.

  Begeleiding in sturen op data

  Bij alle klantlocaties van JDE, verspreid over het hele land, werd deze digitale werkwijze geïmplementeerd. “De impact was groot”, vertelt Marise. “We trainden in het voortraject 500 schoonmaakmedewerkers tot digitale operators. Ook 150 rayonmanagers werden begeleid in het sturen op data.”

  Iedere klantlocatie en koffieautomaat van JDE werden voorzien van een tag. In een tijdsbestek van zeven weken ging CSU gefaseerd bij alle klantlocaties werken met BE Clean. “We brachten alle mogelijke risico’s in kaart en elimineerden of reduceerden deze in de techniek, in de operatie, support en trainingen. Tijdens iedere livegang stond er zelfs een speciaal daarvoor ingericht callcenter paraat.”

  Gecontroleerde implementatie

  Hoewel de implementatie ook voor JDE spannend was, verliep deze vlekkeloos. Kwafie Jansen, Operations Director Professional Benelux: “Implementaties met grote operationele impact zijn en blijven voor mij altijd spannend. Zeker als dit betekent dat iedereen op een andere manier gaat werken. Hoe groots en impactvol ook: ik heb de implementatie van BE Clean ervaren als gecontroleerd en succesvol. Met een sterk team vanuit CSU en een sterk plan. Met eerlijkheid en transparantie over waar de risico’s zaten en wat er nodig was om deze te mitigeren. En met een mooie samenwerking met JDE.”

  “De meerwaarde van BE Clean is wat mij betreft het feit dat we ogen hebben op de vloer, dat we weten wat er speelt en wanneer wat volgens plan is uitgevoerd. Maar het geeft ons ook zicht op wat er opgelost moet worden, per klant en per machine. Via BE Clean kunnen operators gemakkelijk en handzaam meldingen doorgeven. En wij zien deze direct terug, ook op een eenvoudige wijze. Zo zorgen we met elkaar voor een nóg betere dienstverlening. En dus nog blijere klanten!”

  BE Clean Transitiemanager Pieters besluit: “Ik ben enorm trots op ons team. Ieder heeft vanuit zijn eigen expertise en in samenwerking met elkaar deze implementatie zo succesvol gemaakt.”

  Opzoek naar meer informatie?

  Weten hoe onze diensten bij kunnen dragen aan slimmere gebouwen, blijere mensen en een betere wereld? We helpen je graag verder.

  Gerelateerde cases

  RET

  RET

  Metrostation Beurs is het belangrijkste metrostation in Rotterdam en daarmee ook het drukste metrost... Meer weten
  Roompot Kijkduin

  Roompot Kijkduin

  Een aantrekkelijke vakantiebestemming zijn met supertevreden gasten. Dat is de missie van Roompot. B... Meer weten